sm123

De fleste danskere er enige om at rejse er noget af det bedste der findes. Man får et velfortjent afbræk i hverdagen og man får lov til at opleve en masse nye og spændende ting. Om det så er en tur til de varme lande, eller en ferie til lande med frostgrader.

Fly rejsen til din feriedestination er til gengæld en anden sag. Det er sjældent det er en tur som nogen ser frem til. Man sidder klemt, man er fanget mange kilometer oppe i luften uden rigtigt at have noget at lave og søvn kan være svært at få i den larmende jerncylinder.

Det er da træls at henholdsvis den første og den sidste del af ens rejse skal være dårlige, når resten af ferien har været/bliver så god. Der findes heldigvis nogle gode tips og tricks til hvordan du kan gøre din flyrejse så behagelig som muligt.

fly

Sov rejsen væk

Den hurtigste måde at få flyrejsen overstået, er ved at tage sig en morfar. Lukker du øjnene og flygter til drømmeland, føles det næsten som om, du bliver teleporteret fra det ene sted til det andet. Du blinker næsten bare, og så er de mange timer gået.

At falde i søvn kan så selvfølgelig være nemmere sagt end gjort. Der er trods alt en del larm på et fly, og du kan endda være så uheldig at du døjer med forskellige mén der gør det svært for dig at falde i søvn, ligegyldigt om du befinder dig i et fly eller ej.

En slags mén som mange danskere kæmper med, er at de skære tænder når de sover. Det lyder måske ikke som et så voldsomt problem, men det både slider gevaldigt på tænderne, og du vågner ofte op med en ret så irriterende hovedpine.

Hvordan kan man så slippe af med dette? Der findes heldigvis en nem og simpel løsning. Husk at pakke en bideskinne med på din næste rejse, og du vil vågne op hovedpine-fri og udhvilet.

mund_bideskinne

Ingen grund til at kede sig

Blot fordi du befinder dig mange kilometer over jorden, betyder det absolut ikke at du skal kede dig. Sørg for at have godt med underholdning med på fly turen og er du i godt selskab, vil tiden flyve afsted.

Rejser du med fx en gruppe venner eller noget familie, kunne et godt kort- eller brætspil være en god måde at få tiden til at gå på.