sm123

Hvis i gerne vil sætte lidt ekstra gang i den kommende fødselsdagsfest for en fødselar, I måske står for at arrangere noget af dagen for, så er her en lille men enormt sjov ide at inkludere, for det gør nemlig at fødselaren får sig en ekstra god gave og en ekstra god fødselsdagsfest.

Fordelen ved denne lille ide er desuden også at den er rigtig sjov at overvære for alle de andre gæster der er med, og derfor er det noget så vigtigt at man gør det på den rigtige måde.

Denne artikel er udarbejdet i samarbejde med festleg.dk, hvor man kan finde sjove festlege, selskabslege og underholdende indslag til en hvilken som helt lejlighed.

rejse

Gør gaven til præmien

Som sagt så er ideen super simpel, men det bør på ingen måde afholde dig fra at lave den alligevel. Det går sådan set bare ud på at man på selve dagen skal huske at lave et par sjove selskabslege og spændende indslag, der virkelig sætter gang i festen.

Det er altid en god ide at få fødselaren inkluderet og det kan man gøre ved at lave fx en quiz eller lignende, og så forklare at der er en gave til ham eller hende, hvis han svare korrekt på et bestemt antal spørgsmål.

Det giver en masse spænding

Dette giver nemlig en masse spænding til dagen og til legen især og det er netop derfor at det kan anbefales at lave den så tidligt på dagen som muligt, for udover at gøre det hele lige en tand mere sjovt, så giver det også så meget at snakke om for alle gæsterne der er med.

Det gør festen ekstra sjov

Så som sagt så kan det give fødselaren en ekstra god oplevelse, for han eller hun vil jo netop gøre alt for at få fat på gaven, men derudover så får det også bare stemningen op til kogepunktet for festen for alle gæsterne sidder jo og venter i spænding på om fødselaren formår at vinde den ekstra gave.

Køb så mange gaver til festen som muligt

Hvis du gerne vil sørge for at legen varer ved så længe som muligt så er her et lille bonus tip som du passende kan gøre brug af. Det er nemlig en ide at købe så mange små gaver som muligt, for så kan du nemlig strække legen over flere forskellige runder.