sm123

Vi elsker at rejse. Dette betyder også, at vi tager på flere udlandsrejser om året. Dog kan det også begrænse nogen at rejse, hvis de har kæledyr derhjemme. Kæledyrene skal passes, og nogen skal gøre det. Dog er det ikke altid umuligt, men så er der alligevel nogle ting, man kan gøre. På den måde kan man nemmere komme afsted på sin rejse.

Planlæg i god tid

Det er en rigtig god ide at planlægge i god tid. Vælger man at planlægge i god tid, så vil man også undgå tingene går galt. Så sæt dig med fordel ned og skriv alle tingene ned. Der findes flere metoder, hvor man kan få passet sine kæledyr. Få mere inspiration nedenfor.

Få hjælp fra venner og naboer

Venner og naboer er til for at hjælpe. De kan hjælpe dig, når du har mest brug for det. Dette gælder også pasning af kæledyr. Her kan med fordel få dem til at passe ens kæledyr. Dette er f.eks at fodre dem, kæle med dem, og sørge for de kan komme udenfor. Dette er den lette og billige løsning.

Betalt dig til hjælp

Den anden løsning er at betale sig til hjælp. Der findes mange dyre hjem, hvor man kan anbringe sit kæledyr. Her vil der som oftest også være andre kæledyr. Dit dyr vil her blive passet godt på. Mange af dem har mange års erfaring, og ved hvad de gør. Du kan derfor sikkert have dit kæledyr der.

Gør dit hjem klar til dit kæledyr

Der er nogle ting, du selv kan forberede i dit hjem. På den måde bliver dit hjem bedst muligt klar, til når du tager på ferie. Der findes i dag mange gode ting til dit kæledyr.

Giv din kat frihed

Du kan nemt give din kat frihed ved blot få ting. En kat kan for det meste passe sig selv, hvis den har tingene til det. Du kan nemt give din kat frihed til selv at styre, hvornår den går ud og ind. Dette er blot ved hjælp af Staywell 280, som er en kattelem. På den måde vil din kat også have en større frihed.

Sørg for underholdning

Det er vigtigt med lidt ekstra underholdning til dit kæledyr. De kommer sikkert til at være mange timer alene, og har derfor brug for underholdning. Det kan være alt fra legetøj til et klatretræ. Alt der kan underholde dine kæledyr, mens du er væk på ferie.