sm123

Mange af os skal bruge sommerferien hjemme i Danmark. Dette indebærer måske også, at en del tid vil blive brugt derhjemme i haven. 

Ens have er et perfekt sted at finde ro og få et privat sted at være. Her kan vi selv bestemme, hvordan ferien skal se ud. En god ferie i Danmark, som bruges i haven, kræver dog måske et par justeringer af haven. 

Hængekøje

Smutvej til privatliv bag kraftige færdighække

Det er mest tiltalende at bruge tid i haven, hvis der er en vis grad af privatliv. For mange, som måske er flyttet ind i et relativt nyt hus, kan det være at haven føles meget åben. Det kan skyldes, at der ikke er nogen afskærmning til omgivelser. 

Et plankeværk er en hurtig løsning, men mange ønsker sig en smuk grøn hæk i stedet for. En hæk tager, i modsætning til et plankeværk, flere år om at tilbyde en tilfredsstillende afskærmning. Dette problem kan dog løses med en færdighæk

Med færdighække er det muligt, at få en hæk, som allerede er høj og kraftig. På den måde er det ikke nødvendigt at vente mange år før, der står en hæk klar, som kan sørge for privatlivet i haven. 

Afslappende hængekøje 

Et afgørende element, som kan forbedre ferien hjemme i haven, er en behagelig hængekøje. Hængekøjer er både sjove og afslappende, og de kan bruges af hele familien. Både unge og gamle vil sætte pris på en gyngende seng. 

Der findes mange forskellige typer hængekøjer på markedet. Både klassiske hængekøjer og mere moderne versioner, som kan passe ind i forskellige hjem. 

Børn i badebassin

Afkølende bassin i haven

Sommer betyder ofte varme solrige dage. Det kan derfor være nødvendigt at kunne nedkøle kroppen i løbet af dagen. 

Det er ikke alle, der er så heldige at bo tæt på en lækker strand. Et alternativ til havet er et badebassin. Disse kan fås i forskellige størrelser, så både store og små kan være med. 

Et badebassin kan skabe meget glæde og bringe meget sjov til sommeren hjemme i Danmark. På den måde kan ferie i haven blive en fantastisk ferie.