sm123

Et sommerhus skal selvfølgelig være hyggeligt. Skal du opnå dette, så kræver det, at du tænker alt ned til mindste detalje, når du indretter det. Det er dog ikke altid lige nemt, hvis du ikke ved, hvor du skal starte. Står du over for at skulle indrette et sommerhus, så det bliver mere hyggeligt, så læs med her.

1. Hold lofter og vægge hvide

Du bør ikke forsøge at indrette dit sommerhus som en hule. Hold i stedet både vægge og lofter hvide. Det får ikke blot sommerhuset til at syne større, men oplyser også ferieboligen bedre. Kombineres dette med et skønt, naturligt lysindfald, så vil du i højere grad kunne nyde sommerhuset.

Holdes vægge og lofter i hvid, så har du ligeledes bedre forudsætninger for at skabe kontraster ved hjælp af den øvrige indretning. Du skal derfor ikke forpligte dig til farveneutrale møbler og nips, hvis blot vægge og lofter kan give det nødvendige lys.

Feriebolig

2. Indret dig med grønne planter

En hyggelig atmosfære kan altid hjælpes på vej af planter. Vil du gerne holde din indretning minimalistisk, kan du med fordel indrette dig med grønne planter. Det skaber liv omkring dig, at du tilfører indretningen med nogle grønne planter. Den rette balance er dog op til dig selv at finde.

3. Bløde tekstiler og møbler

Er der noget mere hyggeligt end en blød sofa med tilhørende puder og plaider? Nej, vel? Derfor er det også noget, du bør bruge i indretningen af et hyggeligt sommerhus. Gå ikke ned på hverken puder, plaider eller bløde møbler, hverken i stue, soveværelse eller andre steder i boligen.

Dette gør sig ikke blot gældende indendørs. Også udendørs bør du bruge de bløde tekstiler. Benyt blandt andet puder og plaider på havemøblerne, eftersom dette vil forøge såvel komfort som den hyggelige atmosfære. Mange har desværre en tendens til at glemme de udvendige arealer, selvom de spiller en stor rolle for helhedsindtrykket.

Træhytte

4. Gør soveværelset indbydende

De fleste har fokus på stuen, når de indretter sommerhuset. Det er det mest anvendte opholdsrum, hvorfor det er logisk at fokusere på dette rum. Det er dog vigtigt, at du ikke glemmer soveværelset. Det bør ikke blot være indbydende, men bør også garantere en god nattesøvn. Du bør derfor ikke tøve med at investere i en god seng til sommerhuset. De færreste ønsker at investere en mindre formue i en seng til fritidsboligen, men det er dog yderst anbefalelsesværdigt. Ønsker du at holde din investering på et relativt sobert niveau, kan du finde tilbud på elevationssenge her.