sm123

Sydeuropa er kendt for sine mange solskinstimer, varme temperaturer og kølige middelhav. Derfor er netop Sydeuropa også et foretrukket valg, når vi danskere begiver os af sted for at holde sommerferie sammen med familien. Sydeuropa er et sommerparadis for både store og små. Her finder du alverdens muligheder for at planlægge netop den ferie, der passer til dig og din familie. Uanset om i er til camping eller all inklusive hoteller, kan det sydlige Europa opfylde jeres ønsker og behov.

Europas bedste campingpladser

At tage på camping behøver bestemt ikke at være kedeligt. Faktisk er camping en utrolig populær ferieform. Så populær, at den hvert år trækker lange køer på motorvejen ned gennem Europa i sommer månederne. Nogle af Europas bedste campingpladser finder man i Italien.

Her er campingpladser i mange forskellige priskategorier og med mange forskellige faciliteter. Nogle ligger direkte ud til havet. Andre har store swimming pools og bløde liggestole. Mange steder finder man også gode lege faciliteter til børnene, både i form af hoppepuder og legepladser, men også regulær underholdning med personale, der sørger for at lave sjov og aktiviteter med børnene.

Rejse_ferie_strand

Camping ferien er den oplagte mulighed for at mærke græs og sand under tæerne, være udendørs i sydens varme og samtidig holde en familie ferie, hvor børnene kan få fri leg til det, de har lyst til. Mange vender også hjem fra ferien med nye bekendtskaber, da man ofte møder andre danskere på de populære camping pladser i Sydeuropa.

All inklusive og historiske sights i ét

Er man mere til den type ferie, hvor man helst vil slippe for selv at stå for madlavning og oprydning, er all inklusive ferien måske mere noget for jer. Denne type ferie er der også mange gode bud på, sydpå. Måske vil man helst bare bruge hele ferien på afslapning ved poolen eller stranden ved hotellet. Eller måske vil man også gerne ud og se lidt imellem afslapningsdagene ved vandet. Faktisk er der flere gode eksempler på destinationer, hvor man både finder gode all inklusive hoteller og samtidig kan opleve historiske sights.

Et eksempel på dette er øen Rhodos i Grækenland. Det varme land har en lang historie bag sig og rummer uanede mængder af monumenter og levn fra den berømte antikke periode, samt senere perioder, der på mange måder har været med til at forme det Europa, vi har i dag. En del af disse levn finder man også på Rhodos.

Rejse_ferie_

Her kan man både finde rester af antikke templer, samt en af de bedst bevarede bymure fra middelalderen. Rhodos emmer af historie og fantastiske monumenter i den gamle bymidte. Her kan man derfor både få afslapning og historiske oplevelser på én og samme ferie.

Vores ferier er vigtige

Sommerferien er noget, som mange af os går og ser frem til hvert år. Og den er vigtig for os. Med en presset og måske stressende hverdag er det vigtigt at give sig selv og familien tid til afslapning, hvor man kan dyrke hinandens nærvær. Ferien er med til at opretholde det tætte bånd og det er ofte her, vi skaber minder sammen. Hvis økonomien er lidt stram er der dog alligevel håb forude. Lån i dag og vær sikker på at få årets sommerferie i hus. Den er vigtig at prioritere, både for en selv og for familien.