sm123

De fleste af os, der har prøvet at være ombord på et fly i forbindelse med en længere flyvning har oplevet problemer med at falde i søvn. Er man høj af statur, så bliver det hurtigt nogle akavede positioner, man finder på at sidde i. Har man endvidere ikke nemt ved at sove andre steder end hjemme i sin egen seng, så gør det ikke soveoplevelsen på et fly bedre. Vi håber dog, at vi med denne guide kan være med til at give dig en endnu bedre oplevelse, næste gang du skal afsted med et fly og gerne vil have en lille lur.

Sov under turen

En sovemaske kan gøre underværker

Ejer du endnu ikke en sovemaske, så er det på høje tid. Disse masker er nemlig med til at skærme lyset af og dermed skåne dine øjne, hvilket kan gøre underværker, når man skal sove. I et fly kan der være skarpt lys, hvorfor det for mange er svært at sove. Med en ordentlig sovemaske vil du formentlig ikke blive generet af det kraftige lysindfald.

Sørg for at have drukket godt med vand

Generelt er vi danskere dårlige til at drikke nok vand i løbet af en dag.
Vand er en essentiel del af den næring, som kroppen har brug for, for at fungere optimalt. Derfor er det vigtigt, at du har drukket nok vand, inden du skal på flyet. Dette skal dog tages med måde, da du naturligvis ikke ønsker at skulle rende frem og tilbage mellem dit sæde og toilettet hvert tiende minut.

rejsetips

Sørg for at tage en nakkepude med

En nakkepude kan gøre hele forskellen, hvis du skal flyve langt, og du ønsker at sove lidt i flyet. Har du ikke en nakkepude, så vil du kunne finde dem til billige penge på nettet. Det er vigtigt, at du ikke får en nakkepude, der er for blød, da den i så fald ikke vil have den ønskede virkning. Puden skal gerne kunne give noget modstand til din nakke og dit hoved, og derfor skal puden gerne være en smule hård.

Køb nogle støjreducerende høretelefoner

Nogle af de mest populære høretelefoner i dag er lavet af BOSE. Det skyldes blandt andet, at deres støjreducerende serie af høretelefoner kan holde støj ude. I et fly vil der, helt naturligt, være en masse støj. Derfor kan det være rart med nogle høretelefoner, som holder støjen ude, og hvor du kan sætte noget musik på, som du kan falde i søvn til.