sm123

De fleste af os går med drømmen bagerst i baghovedet, om at komme afsted og opleve den verden, som omgiver os. Se de store seværdigheder, møde andre kulturer og opleve andet end hverdagens trivielle tomgang. Når det handler om beslutningen om at tage af sted, og at gøre drøm til virkelighed, så er det vigtigt at du har is i maven, er beslutsom og stålsat. Det kræver nemlig en god opsparing, muligvis et lille lån, tid og overskud, inden du kan realisere dine rejsedrømme. Det svære ved at tage ud på eventyr, er ikke at finde de rette destinationer. Der hvor de fleste har problemer er i forhold til tid og økonomi. Som hovedregel kan man sige, at hvor der er vilje er der vej. Derfor må man somme tider lukke øjnene og kaste sig ud i eventyret, inden det er for sent.

Med tog i Asien

Det er næsten aldrig svært at finde på spændende destinationer og steder at besøge. Alligevel kan lidt inspiration til tider være tiltrængt. Går du for eksempel med drømmen om at rejse Asien tyndt, så kan du overveje at se området og komme fra sted til sted i en togvogn. Ikke nok med at din rejse bliver god for klimaet, du vil også få en langt bedre mulighed for at opleve kulturer, mennesker og steder i øjenhøjde og i et tempo, som gør at du vil få et helt og fyldestgørende billede af Asien.

rejsemål

Køretur tværs over Amerika

Drømmer du om Amerika og de åbne vidder, så kan det være at du skal overveje at krydse USA i bil. Land i New York og lej en bil, som kan returneres i en hvilken som helst amerikansk storby. På den måde kan du tage din tur stille og roligt. Hold ind til siden når du møder det interessante og spændende. Kør tværs over landet. Besøg nord og syd. Vigtigst i bil, er din tid. Har du tiden på din side, så byder kæmpe USA på store oplevelser og indtryk, som vil følge dig resten af livet. Her vil du møde en kultur, som varierer alt afhængig af stat.

Lær dig selv og livet at kende

På en rejse ud i verden får du ikke kun muligheden for at se steder og lande, som uden tvivl vil gøre et indtryk på dig. Du vil også have muligheden for at mærke dig selv. Hvem er jeg? hvad vil jeg med livet? Og en masse andre gode overvejelser. Se dig selv i perspektiv til de oplevelser, som du får med dig i bagagen. På den måde vil du kommet styrket hjem fra din rejse, klar til alt hvad resten af livet vil byde dig.

Frivilligt arbejde for velgørende organisationer verden over

En god måde at komme i kontakt med virkeligheden i de lande som du besøger, er at melde dig som frivillig for velgørende organisationer i en periode. Her vil du møde lokale ildsjæle og de mennesker, som de hjælper. Det er super godt for dit perspektiv at møde de problemer, som forskellige lande står i. Alt lige fra mangel på undervisning, fattigdom, sult, forurening og andre store humanitære problemer vil ruste dig og forandre dig til det bedre.

Få styr på økonomien inden afrejse

Det er super vigtigt at du har styr på økonomien inden afrejse. Sørg for at få lavet en god opsparing som afspejler din rejses længde. Står du og mangler den sidste økonomi inden afrejse, så kan du overveje et lille kviklån, så du får det sidste på plads og kan komme afsted på dit livs eventyr.