sm123

At blive student er en af livets helt store milepæle, og noget man aldrig vil glemme. Efter ulideligt mange eksaminer er det nu langt om længe overstået, og man skal nu snart til at tage fat på ens videregående uddannelse. 

Dette skal selvfølgelig fejres på behørigt vis. Hvis du kender en, der bliver student, så er det allerede nu ved at være på tide at gøre sig nogle overvejelser om, hvordan du finder den perfekte studentergave. 

Gør dit fodarbejde

Hvis du føler at du står lidt på bar bund mht. studentergaver, så vil en god idé være at læse lidt op på emnet. Der findes gudskelov en masse information på nettet, blandt andet gaver til de store begivenheder, såsom barnedåb, fødselsdage, bryllupper og så selvfølgelig afgangen som student. 

ur

Den perfekte gave til den mandlige student

Som tommelfingerregel bør du undersøge hvad den unge herre lige nu er besat af. Der er nok en god chance for, at han er glad for mode. Derfor ville noget smart tøj absolut ikke være den værste idé, og netop mode giver dig ufatteligt meget at vælge imellem. 

Hvis du dog skulle føle dig usikker, så kunne et gavekort til en af de mange modebutikker måske være løsningen.

Den perfekte gave til den kvindelige student

Modegaver er naturligvis også relevante for kvindelige studenter, men hvis du ønsker at give et varigt minde, så vil et klassisk studentersmykke nok være en bedre idé. En god smykkestrategi vil være at vælge et smykke, som på en eller anden måde siger noget om den person, der snart skal til at bære det. Og den gode nyhed er, at du netop kan få din guldsmed til at lave et unikt smykke til hende. 

Kvinder har nemlig en tendens til at værne om deres minder, og et personligt smykke er et perfekt minde.

Computer og noter

Giv studenten et højskoleophold

Denne gaveidé henvender sig nok mest til forældre og bedsteforældre. Men et højskoleophold er faktisk en af de bedste gaver man kan give en ny student. Efter tre hårde år på skolebænken ønsker mange nye studenter nemlig ofte at prøve kræfter med en helt anden oplevelse – hvilket ofte resulterer i et sabbatår. 

Et højskoleophold er en oplevelse for livet, og en fantastisk måde at finde ud af, hvad man ønsker at gøre med resten af ens liv.