sm123

For de fleste af os er computeren et uundværligt redskab i det daglige. De fleste har nok et job, hvor de i et eller andet omfang bruger en computer – om så det er til kommunikation, bogholderi, informationssøgning eller noget helt fjerde. Men computeren er også et genialt værktøj i fritiden. Og rejser man meget, kan det være en god idé at vælge at investere i en computer, der kan tages med på farten. Har man en computer ved hånden, har man nemlig næsten altid alt, hvad man behøver lige ved hånden. Læs mere om det nedenfor.

Underholdning til turen

Som nævnt er computeren for mange et redskab, der bruges i det daglige som et redskab på jobbet eller på studiet. Men en computer er også et glimrende redskab til underholdning. Med en computer og Wi-Fi kan du eksempelvis streame masser af forskellig underholdning i form af for eksempel film, serier og tv. Du kan også streame dansk porno, hvis det er den slags, du er til.

Mulighederne for streaming er i dag mange og gode. Næsten hvad som helst kan streames, og det giver dig adgang til underholdning, præcis når du mangler det.

computer

Ud over streaming af serier, film og tv, er der naturligvis også mulighed for at spille forskellige spil på en computer, ligesom der er mulighed for at underholde sig med forskellige redigeringsprogrammer. Med andre ord kommer du aldrig til at kede dig på turen, når du har din computer ved hånden.

Find oplysninger undervejs

Men for mange består rejser i andet og mere end computerspil og streaming af film og serier. At rejse handler for mange om at opleve og se nye dele af verden. Også her er en computer god at have ved hånden. Med en computer kan du nemlig søge og finde oplysninger om de steder, du besøger undervejs, hvilket kan give mere dybde og indhold til dine oplevelser. Du kan også holde dig opdateret på særlige begivenheder, der finder sted ved din rejsedestination.

Husk at lade arbejdet ligge derhjemme

En computer kan altså på mange måder være god at have med på rejsen. Men når computeren for mange fungerer både som arbejdsredskab og redskab til underholdning, kan man nemt blive fristet til lige at læse en mail eller få ordnet en arbejdsopgave, når man er på ferie og har computeren lige ved hånden. Men det er vigtigt at holde fri, slappe af og lade arbejdet blive hjemme og arbejdsopgaverne vente til ferien er forbi. Brug hellere din computer til underholdning og til at få endnu mere ud af din ferie. Nogle vælger også at lade ferien være helt computerfri, og det kan utvivlsomt også have en stor værdi – særligt hvis man er typen, der har svært ved at lade være med at arbejde, når arbejdet er indenfor rækkevidde.