sm123

Det kan i mange tilfælde være en god ide at begynde at planlægge sommerferien allerede nu. Lige nu er både flybilletter, overnatningsmuligheder og aktiviteter nemlig billige, men jo tættere vi komme på højsæsonen, jo dyrere bliver disse. Derfor er det en god ide at gå i gang med at undersøge mulige rejsedestinationer og –aktiviteter allerede nu, mens priserne stadig er forholdsvis lave. En anden fordel ved at bestille sommerferien allerede nu, er at mange specielle tilbud eller ture endnu ikke er fuldt bookede. En speciel type rejse der for eksempel er meget populær i disse dage er safarirejser.

At tage på safari med familien, børnene, kæresten eller ægtefællen er noget rigtig mange danskere er interesserede i. Af den grund bliver rejser der inkluderer safari ofte booket forholdsvis hurtigt. Dette betyder at hvis man venter for længe med at bestille sin safarirejse, kan man risikere at man ikke kan få en plads, og derfor må skrives på venteliste. Derfor kan det anbefales at bestille safari allerede nu, så man er sikker på at få en plads.

Safari er ikke noget at være bange for

Der er ikke noget at sige til at så mange danskere er så interesserede i at tage på safari i Afrika. På safari kan man få lov at opleve den vidunderlige og unikke afrikanske natur på helt tæt hånd. Fra sikrede og robuste jeeps kan man opleve Afrikas dyreliv helt tæt på, uden at bringe sig selv i fare. De store safaribiler er designede til at være fuldkommen sikre, og man kan af den grund være helt rolig selv hvis en af de store dyr kommer tæt på bilen.

Safari giver oplevelser for livet

På safari har man muligheden for at få helt store naturoplevelser man vil huske tilbage på resten af livet. Kom tæt på en løveflok og se hvordan disse majestætiske skabninger fordeler maden mellem sig. Mød desuden en af Afrikas nysgerrige og kæmpestore elefanter på helt tæt hånd, og oplev de enorme flokke af zebraer og gnuer der spæner over den afrikanske savanne. På safari kan man desuden være heldig at se en af de ærefrygtindgydende næsehorn – en mulighed ikke mange får, da mange næsehornsarter i dag er truede på grund af krybskytteri. Ud over dyrelivet er landskabet og naturen i Afrika helt utrolig, og på safari kan man være sikker på at få det bedste af alle verdener.