sm123

Skal du på festival til sommer? Så kan du passende læse med her! Festivaler er noget af det fedeste om sommeren, og der findes et hav af forskellige typer af festivaler, så du kan finde lige præcis den type festival, som du godt kan lide. At tage på festival er en billig ferie, som du kan nyde i solskin med dine venner og med god musik. Er det første gang du skal på festival, eller er du stadig en smule uerfaren på det område, så kan det være en god ide, at finde noget inspiration til den helt rette pakkeliste.

Læs videre, og lær hvordan du laver en god pakkeliste til en festival, samt hvordan du får den helt perfekte festivaloplevelse.

Den gode pakkeliste

Festival er sjove, men det er ikke altid en dans på roser. Her oplever du regn, dårlig søvn, ingen bad osv. Dog kan man sagtens se gennem fingre med alle disse ikke-luksus ting, hvis man blot sørge for at pakke en masse gode ’survival ting’.

Festival

Når du er på festival er det somme tider svært at sove, eftersom man sover i telt, og der er en hel del musik og fest omkring en hele tiden. Derfor er det alfa omega at du tager nogle ørepropper med, hvis du gerne vil have en chance for at kunne sove godt under din festival. Det kan være meget rart at have en nogenlunde ordentlig søvn når du er på festival, eftersom man ofte indtager en del alkohol, går til mange koncerter, og generelt bliver stimuleret på en hel del forskellige måder. Derfor kan det være en rigtig god ide, at tage forhåndsregler for at få en fantastisk festival, hvilket indebærer at man får bare en lille smule søvn.

At være på festival er ikke så hygiejnisk, som i dit normale liv. Du har ofte ikke mulighed for at vaske hænder med sæbe, og du går ikke så ofte i bad. Prioriter derfor at anskaffe dig en håndsprit, så du ikke bliver syg af alle de bakterier, som findes på festivaler.

En anden god ting at have med på festivaler er en bæltetaske, så du nemt kan have en masse små ting på dig, som er super vigtige for dig – såsom håndsprit, telefon, pung, cigaretter, festivalguide osv. På den måde har du helt styr på alle ting, så du kan nyde din festival uden at skulle bekymre dig om, hvor dine ting befinder sig, så der også er mindre chance for, at du kommer til at miste dine ting. Se en komplet huske- og tjekliste lige her.

Festival

Få en god festivals oplevelse – sådan

Mange mennesker finder det en smule svært at være på festival – man er beskidt, man er træt, man spiser usund mad og drikker en hel del. Dog er den vigtigste ’ingrediens’ når man er på festival er ens indstilling; attituden er essentiel for hvordan ens festival bliver. Man skal også regne med at det bliver en smule stramt til tider – til gengæld er det super fedt langt det meste af tiden. Man skal blot ikke regne med en badeferie.

Få den perfekte festivaloplevelse, ved at tage dine forholdsregelser med hensyn til din komfort, samtidig med at du holder den rette indstilling, og at du ikke forventer en badeferie.