sm123

Det er dejligt at tænke på, at det snart er sommer. Måske har du allerede bestilt en rejse. Måske venter du på det perfekte tilbud. Ligegyldig hvad, så er forventningens glæde så småt ved at indtræffe. Men der er ikke noget, som kan ødelægge en sommerferie og en rejse til udlandet, som hvis dit hoved bliver hjemme i Danmark. Du skal helst kunne slappe af. Læs videre her og find ud af, hvad der er godt at have ordnet, inden du rejser ud i det blå.

indretning

Hav styr på haven

Hvis du har en have, skal du naturligvis have helt styr på den, inden du tager afsted. Der skal helst være styr på alle frugterne og bærerne, hvis du er så heldig at have sådan nogen. Det ville være ærgerligt at de  gik til spilde. Spørg eventuelt en god ven, om han eller hun vil komme forbi og plukke dem. Mon ikke de har lyst til det?

Det andet, du skal have tjek på, er græsplænen. Det skal helst ikke ligne en jungle, når du på et tidspunkt kommer hjem. Både fordi det tager tid at slå højt græs, men også for, at du ikke byder indbrudstyvene velkommen.

Netop indbrudstyvene er meget flittige i sommerferien. Det er derfor en god investering at have en solid hæk, der kan gemme dit hus og have væk. Hvis din hæk ikke dækker tilstrækkeligt, kan du heldigvis købe en færdighæk, der står flot og tæt fra dag et.

Hav styr på huset

Du skal naturligvis også have styr på huset. Selvom der ikke skal bo nogen i huset, når du er væk på ferie, skal der stadig se rent og pænt ud. 

Ferier er også det rigtige tidspunkt at kigge på fornuftige ændringer til huset. En af de ting, du skal kigge på i sommerhalvåret, er, hvordan du varmer dit hus op. Du skal nemlig ikke først slå til, når det er blevet vinter. Undersøg derfor muligheden for at skifte dit varmeanlæg ud med for eksempel en varmepumpe.

motion

Hav styr på kroppen 

Du skal naturligvis også have styr på kroppen, når du tager afsted på ferie. Denne proces skal naturligvis starte minimum et par måneder før, du tager afsted. Det kan være svært at finde tid til at tage i træningscenteret hver dag. Netop af den grund, er hjemmetræning mere populært end nogensinde før. Med en romaskine i huset slipper du for at bruge transporttid og ikke mindst penge. Det er en hurtig og ikke mindst effektiv løsning, hvis du vil være lækker på stranden til sommer. Og hvem vil ikke gerne det? Så start allerede nu og begynd at kigge efter muligheder for at træne hjemme. Romaskinen er god, fordi den træner hele kroppen.