sm123

Skal du ud at rejse inden for den nærmeste fremtid, og har du gjort dig nogle overvejelser omkring de lufthavne, som du kan flyve fra, så vil du uden tvivl finde dette skriv interessant.

Rigtig mange danskere har nemlig deres helt egne holdninger om at rejse fra en udenlandsk lufthavn. Det er reelt set de færreste danskere, der starter deres eventyr fra en udenlandsk lufthavn. Det er ærgerligt, da der ofte kan være mange penge at spare. Det er blandt andet det, som virksomheden Jasoerejser.dk forsøger at kommunikere ud til de mange rejseglade danske forbrugere.

Det kan betale sig at rejse fra udlandet

Når vi danskere overvejer at rejse fra udlandet, så vil vi naturligvis kigge på enten Sverige eller Tyskland, som byder på flere større lufthavne med mange daglige afgange. Hos Jasoerejser.dk har man valgt at specialisere sig i charterrejser fra Hamborg, hvilket ofte kan give rigtig god økonomisk mening.

Har du i sinde at planlægge en charterrejse for dig og din familie, så kan du med fordel tjekke, om det er billigere at rejse fra en tysk lufthavn end en dansk lufthavn. Ofte er sagen nemlig den, at det bedre kan betale sig for dig at flyve fra Tyskland.

Udenlandsk lufthavn

Er du bosiddende i Jylland eller på Fyn, så er det næsten lige så hurtigt at køre til Hamborg, som det er at køre til Kastrup. Derfor er det tidsmæssige incitament ikke ret meget større ved at flyve fra København. Kan du endvidere spare nogle tusinde kroner på at flyve fra Tyskland, så er det svært at finde bare én god grund til ikke at gøre det.

Fordele ved at rejse fra en udenlandsk lufthavn

Der er forskellige fordele ved at rejse fra en udenlandsk lufthavn. Vi har listet nogle af de mest gængse herunder:

  • Du kan ofte spare en masse penge.
  • Parkering kan være gratis i udenlandske lufthavne. Netop parkering vil du som hovedregel skulle betale for, hvis du vælger at flyve fra en dansk lufthavn.
  • Der er flere afgange og destinationer.

Ulemper ved at rejse fra en udenlandsk lufthavn

Vi skal naturligvis også berøre de ulemper, der kan være i forbindelse med at rejse fra en udenlandsk lufthavn. Ligesom med fordelene, så har vi valgt at gennemgå nogle af de mest fremtrædende:

  • Det kan tage længere tid at komme frem og tilbage fra lufthavnen.
  • Du skal kunne kommunikere på engelsk (alternativt tysk eller norsk) med personalet.
  • Der kan gælde andre regler for check-in m.v.