sm123

Vi danskere elsker at rejse, og gør det derfor også i stor stil. Dette kan både være via bil, båd eller fly. Med os har vi som regel vores store rejsegear. Det er badedragten, solcremen og de mange lækre sommerkjoler der bliver medbragt. For nogle betyder rejsen også et sammenhold i familien. Mange vælger derfor at medbringe deres hund på turen, og en hund skal underholdes.

Medbring jeres eget legetøj

En hund har brug for underholdning, ellers kommer den nemt til at kede sig. Det er derfor vigtigt at sørge ting den kan lave. Dette kan f.eks være noget legetøj, som i medbringer hjemmefra. Derved kan i også selv vælge, hvilke legetøj der skal med på turen. Det kan med fordel være hundelegetøj der ikke kan bides i stykker. På den måde undgår man rod overalt på turen. Der findes meget forskelligt legetøj på markedet, og der er helt klart noget for din hund.

hundelegetøj

Giv din hund masser af opmærksomhed

Når ferien begynder, så kan der hurtigt gå feriestemning i den. Dette kan betyde man nogen gange glemmer sin hund. Dagen går hurtigt ved poolen, og før du får set dig om er det aftensmadstid. Det er derfor vigtigt at give din hund, den opmærksomhed den kræver. Dette kan gøres på mange måder. En lang tur vil din hund aldrig tag skade af, og er også en god måde at stimulere din hund på. Derudover kan generel opmærksomhed henover dagen aldrig skade. Huske derfor at give din hund masser af opmærksomhed.

Slap af på jeres rejse, og nyd tiden sammen

Der er meget man skal huske når man har en hund, men det er også vigtigt man husker at slappe af. Din hund kan mærke, hvis du er stresset. Hunde reagere ikke godt, hvis de mærker deres ejer er stresset. De vil som oftest også selv være stresset, da de allerede er i uvante rammer. Det er derfor en god ide for alles skyld, inklusiv dig selv, at du tager et pusterum. På den måde er du også garanteret den bedste ferie, hvor alle får slappet af og nydt tiden sammen.