sm123

Når man ejer en virksomhed, er der mange ting, som man hele tiden skal have styr på. Det betyder, at der er mange beslutninger, som man hele tiden skal tage lige såvel, som der altid er mange overvejelser, som man er nødt til at forholde sig til.

Når der er så mange tanker, der går gennem hovedet hele tiden, er der mange ting, som man godt kan glemme. Og det er, hvad enten der er tale om de ting, som der foregår i forbindelse med virksomheden eller dem, som der finder sted i det private liv.

Dit måleudstyr skal være i orden

Når det kommer til de ting, som der foregår i din virksomhed, skal du især have styr på kalibrering af dit måleudstyr. Det er noget, der gerne skal foretages mindst én gang om året, og når man har en travl hverdag, som er fyldt med så mange andre ting, er det noget, som man godt kan have en tendens til at glemme. Og derfor kan der godt gå mere end et år i mellem, at man får foretaget de nødvendige kalibreringer af det måleudstyr, som der anvendes i virksomheden.

Rejse_virksomhed_kalibrering

Lån dig til kalibreringsudstyr

Heldigvis findes der en løsning på det. Det er nemlig muligt at få en aftale i hus, således du årligt bliver mindet om, at det er ved at være tid til kalibreringen af måleudstyret. Du kan ligeledes låne det udstyr, du skal bruge hertil, og derfor er meget af arbejdet gjort for dig på forhånd.

Når uheldet er ude

Når det kommer til det private liv, er der også nogle ting, som nogle gange kan blive puttet i glemmekassen. Og nogle af disse kan have nogle fatale konsekvenser. Det gør sig for eksempel gældende, hvis man er ude at rejse og pludselig finder ud af, at ens blå sygesikringskort er udløbet. Og selvfølgelig opdager man først det, når man rent faktisk står og skal bruge det.

Lav en huskeliste

Derfor er det også noget, som du jævnligt skal sørge for at tjekke op på, således du ved, at du altid er godt dækket ind, når du er på ferie. Gør det derfor til en vane at have styr på både de vigtige ting, når det kommer til din virksomhed og de ting, som der kan finde sted i dit private liv. Det kan være en fordel at lave sig en liste, som ligger et sted i hjemmet, som man ser jævnligt.

På den måde bliver man nemlig tit mindet om, at man skal have tjekket op på sådanne ting. Jævnligt kan du tilføje noget mere til listen, når du opdager, at der er flere vigtige ting, som du har en tendens til at glemme at få tjekket op på, og det er, hvad enten der er tale om ting, der har at gøre med din virksomhed eller ting, som der finder sted i dit private liv.

Rejse_virksomhed_kalibrering_husk